Kondurango kůra

Kód: B9/100
Neohodnoceno
od 115 Kč / ks

Zvolte variantu

Kondurango podporuje chuť k jídlu, zvyšuje odolnost vůči účinkům stresu a zpomaluje stárnutí buněk. Příznivě ovlivňuje tvorbu enzymů, zlepšuje prokrvení a díky antioxidačním účinkům působí jako podpora léčení při nádorových onemocněních

Detailní informace

Hmotnost: 100 g
Na dotaz | B9/100
115 Kč / ks
Hmotnost: 250 g
Skladem | B9/250
236 Kč / ks
Hmotnost: 1 kg
Na dotaz | B9/1 K
798 Kč / ks

Detailní popis produktu

Kůra kondurango se používá při pocitech slabosti, při doléčování infekčních chorob, při přepracovanosti, stresu a vyčerpání a při rekonvalescenci. Kondurago je jeden z nejúčinějších léků nažaludeční a střevní potíže. Používá se při bolestech břicha či na žaludeční vředy. Lékařské studie potvrzují jeho schopnost léčit nádorové onemocnění žaludku. Užívání konduraga zvyšuje produkci trávicích enzymů, působí antiviroticky a antioxidačně. Kůra konduranga vykazuje svíravé a stahující účinky.

Použití Kondurango

Kondurango pozitivně působí při žaludečních a zažívacích potížích, na zklidnění žaludku anevolnosti, při žaludečních vředech, k podpoře chuti k jídlu, ke zvýšení vylučování žluči avypuzování střevního plynu.

Příprava Kondurango

Odvar- 1 lžičku kůry zalít 1/4 l studené vody, přivést k varu, 10 minut povařit. Scedit a vlažné užívat 2-3x denně před jídlem. Tinktura- 150 g kůry konduranga vložte do 1 litru 50% lihu. Po měsíci sceďte a užívejte 3x denně 20 kapek. Konduragové víno - 1 litru kvalitního suchého bílého vína, 50 g jemně nasekané kůry konduranga, 3 - 4 týdny nechte macerovat. Poté sceďte. Užívá se před jídlem, max 4- 5 polévkových lžic denně.

Dávejte si pozor!

Nevhodné pro těhotné a kojící ženy a malé děti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: